Landsbygdsnätverket

Webbinarium: Lokal mat och offentlig upphandling

Hur blir livsmedelsstrategin verklighet på tallriken i det offentliga köket? Missa inte vårt webbinarium torsdagen den 30 augusti 13.30 - 14.45.

  • Miljö- och djurskyddskrav som motsvarar samhällets ambitioner.
  • Bättre konkurrensmöjligheter för svenska bönder.
  • Möjliggöra ökad svensk livsmedelsproduktion.

Det är några av Livsmedelsstrategins mål för den offentliga upphandlingen.

I detta webbinarium ger Eva Edin och Monica Sihlén från Upphandlingsmyndigheten oss en inblick i utmaningar och möjligheter för att uppnå detta i praktiken, utan att tumma på upphandlingslagstiftningens grundläggande principer om öppenhet, likabehandling och icke diskriminering.

Efteråt förs ett samtal med Pernilla Fischerström från Länsstyrelsen i Västra Götaland som arbetar med att stödja köpare och säljare kring livsmedelsupphandling i kommuner och regionen.

Datum och tid

Torsdag 30 augusti 13.30 - 14.45

Anmälan

Anmäl dig här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hur går det till?

Ett webbinarium är ett seminarium som direktsänds på webben. Du har möjlighet att ställa frågor och interagera med föreläsarna. Avsnittet spelas också in så att du kan titta på det i efterhand.

Teknisk information finns här

 

Publicerades 2018-06-28

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress
Landsbygdsnätverkets kansli Vallgatan 8, Jönköping

Kontakt
036 – 15 50 00
Skicka e-post

Följ oss i sociala medier

Facebooklänk till annan webbplats

Twitterlänk till annan webbplats

Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster